mandag 20. september 2010

"Getting personal"

This winter i will be alone with my dog and my guestes. Not all off the time, but during the weekdays.


My boys are at the highschool this year so they have to stay away from home from Sunday evening to friday afternoon. My wife Wenche will also be away all this year but she will be doing the same as my two boys. Away at the university from Sunday til Friday.( Old lady!!!:-) )


To be honest, friday is a good day for me and Troj:-)


But as I say, if my fam is doing well i feel good.


This Saturday afternoon/evening Wenche and I had a mountain walk, the day was so nice and the light wonderful. 6 hours in the mountains, cofe over open fire, rest and peace and the best view you can imagine.I love this view and my fam. Have a nice week and a wonderful autumn.


PS! My guest from Belgium got their bull moose pictures."

14 kommentarer:

 1. Troy er en pen gutt.Synd jaktegenskapene ikke står i stil med utsende.

  Pine Marten Man

  SvarSlett
 2. Det var vel ikke Troj som hadde hovedfokus her da Terje. Ole M

  SvarSlett
 3. Terje tok vel ikke sjansen på å skrive at Wenche er ei fin dame :-)
  Trivelig innlegg på bloggen dette, med mange gode og stemningsfulle bilder.

  Ønsker oss likevel en blogg om Troy, Nord-Europas dørligste fuglehund, snart. Der er det jo mange gode historier å ta tak i.

  Kjartan

  SvarSlett
 4. Takk for den Kjartan.
  Ok, jeg skal ta en om Troj men da er Du med i handlingen!!!!! Ole

  SvarSlett
 5. Fin tekst, flotte bilder - og ei flott dame.
  Kjenner lysta på en Flatangertur kommer sigende. Vel, greit med alle gode ting man har foran seg...

  Randulf

  SvarSlett
 6. Takk Randulf. Kjærringa e flott ho når ho e behandlet i photoshop:-) Håpi ho itj les d herre her.Ja Du skulle tatt en høsttur Randulf. Nå har æ tatt høstferie til vintersesongen starter men båten e no på havet.
  Må ut nånn tura sjøl og da e det plutselig plass for gode venner.Ole

  SvarSlett
 7. Hm, kjærring følli med ja :)
  Kjæringa.

  SvarSlett
 8. Min gode venn; vi som kjenner deg vet at du viser frem ekte skjønnhet! Jeg kjenner knapt noen som er så vaksinert mot PC og Photoshop som deg:-)
  Håper kanskje jeg kan få deg til å knipse litt raw-filer i løpet av vinteren, og t.o.m ta i bruk en skremmende programvare som kalles Lightroom:-) Jeg har stor tro på at det skal gå an!
  Selv om jeg jeg ikke føler meg særlig komfortabel med bevnevnelsen "kjerring", er jeg ikke redd for å si at Wenche, i likhet med Troy, lett tar oppmerksomheten vekk fra de like vakre omgivelsene:-)
  Jeg er så heldig å kjenne begge, og vet at egenskapene gjenspeiler det ytre!

  At guten min omtales som Nord-Europas dårligste fuglehund vil jeg egentlig forbigå i stillhet, men det er litt sårt når en av mine nærmeste uforskyldt får den tvilsomme gleden av å inneha en slik tittel... At jeg forlengst har lagt oppdretterhatten på hylla er sikkert bra; for god reklame kan det nok ikke påståes å være:-)

  Jeg vet heldigvis bedre enn noen andre hva som bor i denne guten, da søstra hans ble igjen hjemme hos meg:-) Men en ting er sikkert: hadde Troj vært Troja, hadde hun ALDRI vært til salgs!! Jeg har ikke noen gang sett en valp i kassen min som har utmerket seg med så bunnsolid psyke og selvsikker fremferd, en hund etter min smak...
  Nå er vel hverken du eller jeg noen harde jegere lenger, blauthjerta og empatiske som gamle tanter, og hundene våre begynner vel snart å hjelpe rypa med ruging og ungestell:-)
  En diamant får vel ikke sin skjønnhet før den er ferdig slipt, men når guten min kommer logrende mot meg med hele kroppen er han Nord-Europas beste fuglehund:-)

  Nyt høstdagene i ditt fantastiske selskap!

  SvarSlett
 9. Der ser Du Wenche, Stian røper her at jeg ALDRI har rørt photoshop!! men han skal lære meg det!! Du trenger permisjon fra jobben Stian.Men takk for fin omtale av min fru og hund.
  Ang Troj, han er som Stian sier en helt utrolig flott skapning. Han er jo ikke så ille som jeg omtaler han. Dyret tar stand, har en utrolig nese og ellers en utrolig flott og trivelig hund. Men for å være helt ærlig, det er ikke Troj sin skyld at han er dårlig til å ikke levere rypene til skytter'n. det er jeg som skulle ha brukt tid på den, dressur kalles det. Derfor skyter denne ekvipasjen ikke fugl lengre, nesten. Har et triks som ingen skal vite om, untatt Kjartan som prøvde det med hell.Ole

  SvarSlett
 10. Fine bilder og søt dame ! Ikke vær redd for å bli aleine OM, du har jo hele whiskysamlinga di å trøste deg med!!

  SvarSlett
 11. Hva når den er oppdrukket Tom? Ole

  SvarSlett
 12. Fy flate, jeg gleder meg til å komme hjem på høstferie når jeg ser disse bildene! Herlige Namdalen.

  ingebjørg

  SvarSlett
 13. Hallo Ingebjørg.

  Det er KNALLFINT nå, høsten har kommet med godt vær og det er herlige dager.
  Du må ta en kopp kaffe hvis Du er i Flatanger og besøker din bror. Ole

  SvarSlett

Chose "anonymus" if you want to post a commment.